Διαβάστηκαν .........

Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε τα σχόλια σας, τις απορίες σας και τις επισυνάψεις σας στο kostasversion@hotmail.com

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Επειγόντως επιθετικό …

Για να πετύχει μια ομάδα, πρέπει, ο Πρόεδρος να μην ανακατεύεται στα πόδια του προπονητή αλλά και να τον ακούει.  Κάτι που δεν γνωρίζει ο Floredino Perez – ο Mourinho, ζήτησε το καλοκαίρι έναν επιθετικό και δεν τον πήρε. Έλα όμως που τραυματίστηκε ο Higuain και δεν υπάρχει διάδοχος του !
Γιατί ο Benzema, μπορεί να βγήκε πρώτος σκόρερ στο Championat, την σεζόν 2008/2009 αλλά τις δύο χρονιές στο Μπερναμπέου… δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.
Με το ξεκίνημα της νέας χρονιά αλλά και της μεταγραφικής περιόδου, ο Mourinho, έκανε πάλι την αίτηση και για άλλη μια φορά η απάντηση ήταν αρνητική ! Έτσι αποφάσισε να αναλάβει δράση, κάνοντας … απειλητικές δηλώσεις κατά τις διοίκησης αλλά και απειλώντας την με φυγή !
  • Η Real, χωρίς τον Higuain, έχει πρόβλημα στα τελειώματα ,αν και ο Ronaldo, δίνει λύσεις αλλά αν μπλοκάρει, όπως με την Almeria, τι γίνεται ; Η λύση που είχε ο Mourinho, σε αυτές τις περιπτώσεις, ήταν να βγάζει έναν στόπερ (κυρίως Pepe) και να βάζει έναν επιθετικό (Benzema). Τώρα όμως, χωρίς επιθετικό, δεν υπάρχει λύση.
  • Η κίνηση του Perez, να πει «όχι» στον Mourinho το καλοκαίρι για την απόκτηση επιθετικού, ήταν τεράστιο λάθος. Αλλά το να μην πάρει, ούτε τώρα είναι μεγαλύτερο λάθος ! Αν λοιπόν το καλοκαίρι, χάσει το πρωτάθλημα, δεν θα φταίει ο Πορτογάλος, αυτός επέμεινε στην απόκτηση επιθετικού και αυτοί… Όταν κάτι λέει ο Joze, πρέπει να είναι νόμος !
  • Πέρσι το καλοκαίρι, έδωσαν 164 εκ. ευρώ για τους Kaka και Ronaldo, τι πειράζει αν δώσουν και 15 εκ. ευρώ για έναν επιθετικό. Η «βασίλισσα», χωρίς την απόκτηση επιθετικού, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την φορμαρισμένη Barcelona. Η Manchester City, έχει τέσσερις επιθετικούς, η Manchester United άλλους τέσσερις … και η Real μόνο δύο και έναν σε ενεργό δράση !
Ελπίζω να προχωρήσει στην απόκτηση επιθετικού, γιατί χωρίς επιθετικό… δύσκολα τα πράγματα θα γίνουν για τους Μαδριλένους. Γενικότερα η Real, πρέπει να πάρει έναν επιθετικό και όχι γιατί το λέω εγώ αλλά ο «Special One» και ότι λέει ο προπονητής πρέπει να γίνεται.