Διαβάστηκαν .........

Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε τα σχόλια σας, τις απορίες σας και τις επισυνάψεις σας στο kostasversion@hotmail.com

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ο «Μάγος» που άλλαξε τα «σπιρούνια»


Η  Tottenham είναι μια ομάδα η οποία βρήκε την ισορροπία της μετά από αρκετά χρόνια, μιας και κανένας από τους προπονητές που άλλαζαν συχνά, δεν κατάφερε να φέρει το παράδειγμα προς μίμηση, μέχρι που ήρθε αυτός ο «μάγος» !
  • Ήρθε στο White Hart Lane, το 2008, έχοντας ένα όνειρο και μία στρατηγική, στο πίσω μέρος του μυαλού του. Όπως κάθε μεγάλος «μάγος», έφερε τα δικά του παιδιά, για να τον βοηθήσουν στις κατακτήσεις ! (P. Crouch, Y. Kaboul, J. Defoe) Αλλά, σαφώς έδιωξε και παίκτες (D. Zokora, D. Bent κ.α), παίκτες οι οποίοι δεν έλειψαν τόσο πολύ στο White Hart Lane !
  • Ερχόμενος, στην Tottenham, o Harry Rednkapp  άλλαξε το σύστημα, το οποίο δεν ήταν σταθερό, λόγω της αλλαγής προπονητών. Την σεζόν, 2009-2010, ήταν που ουσιαστικά άρχισε το έργο του, γιατί καλός, κακός τότε ξεκίνησε να δημιουργεί την ομάδα του, μιας και έδιωξε αρκετούς παίκτες, παίκτες στους οποίους βασιζόταν. (D. Bent)
  • Ο Harry Rednkapp ήταν ο μόνος που πίστεψε στον G.Bale, άλλωστε αυτό φαίνεται από το πώς του συμπεριφέρεται, σαν ένας πατέρας στον γιο του. Μου θύμισε την περίπτωση του Sir Alex Ferguson, άλλωστε ο Harry είναι και αυτός ένας «Ferguson», με το έργο του στην Tottenham !
  • Οι μεταγραφές πάντα στόχευαν να καλύψουν τα κενά που άφηναν οι φυγές άλλων, αλλά παράλληλα φρόντισαν και για το μέλλον.  Δεν έκανε ποτέ το μεγάλο «μπαμ», αλλά αυτό, δεν χρειάζεται, έχοντας ένα πλάνο και ατελείωτες ώρες προπόνησης μπορείς να καταφέρεις πολλά. Σίγουρα άμα είχε τα μεγάλα ονόματα θα ήταν καλύτερα, αλλά καλύτερα προς ποιον ;
  • Κάθε χρόνο η Tottenham, ήταν διαφορετική, έχοντας κάθε χρόνο και διαφορετικό πρώτο σκόρερ. Την φετινή χρονιά η ομάδα του Harry, έχει τον παράγοντα, ταχύτητα, έχοντας στις επιθετικές γραμμές, παίκτες με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση αλλά και δύναμη. (G.Bale, A.Lennon)