Διαβάστηκαν .........

Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε τα σχόλια σας, τις απορίες σας και τις επισυνάψεις σας στο kostasversion@hotmail.com

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Cisse ή Mirallas ;


Είναι δύο διαφορετικοί τύποι παικτών, οι οποίοι με τα κατορθώματα τους, έχουν ευχαριστήσει τους οπαδούς τους ! Οι δύο αυτοί «πλασαδόροι», είναι σε ομάδες, οι οποίες πάνε για πρωταθλητισμό – αν και δεν το βλέπω για τον ΠΑΟ !
Και οι δύο πάντως είναι μοναδικοί, φανταστικοί !

  • Ο Cisse, είναι μια κατηγορία μόνος του και δεν μιλάω μόνο για προσόντα αλλά και για σεβασμό που εμπνέει στους συμπαίκτες του.Όσο για τα «εντός γηπέδου», είναι σε μια ομάδα, η οποία είχε προβλήματα στα τελειώματα των φάσεων. Έψαχνε τον «Killer» και τον βρήκε, στο πρόσωπο του Djibril ! Ο Γάλλος, πέρσι με τα 29 τέρματα του οδήγησε τον ΠΑΟ στην κατάκτηση του Νταμπλ ! Έχοντας, ταχύτητα και εκμεταλλευόμενος τις μακρινές μπαλιές των συμπαικτών του, σκοράρει.
  • Αντιθέτως, έχουμε τον Mirallas, τον οποίο, τον προτιμά ο Βαλβέρδε, από τον Pantelic γιατί πρεσάρει αντίθετα με τον Σέρβο. Ο Mirallas, είναι ένας «μοντέρνος σέντερ φορ» ο οποίος μπορεί να παίξει και στα πλάγια, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα και την ντρίπλα του, αλλά και στον άξονα, έχοντας καταπληκτικά ποσοστά σκοραρίσματος. Ο Kevin, σκοράρει περισσότερο στο Καραϊσκάκη, αυτό γίνεται, γιατί το πλάνο παιχνιδιού του Βαλβέρδε, στα εκτός έδρας παιχνίδια, δεν τον βοηθάει. Γιατί, δεν πρεσάρουν τόσο ψηλά, με αποτέλεσμα να μην κλέβουν την μπάλα τόσο μπροστά. Γενικότερα, ο Ολυμπιακός, στα εκτός έδρας παιχνίδια παίζει περισσότερο από τα πλάγια.
Κρίμα πάντως για τον Mirallas, γιατί , δεν μπορεί να κοντραριστεί με τον Cisse, στο «Πρώτος Σκόρερ», σκοράροντας, κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια !