Διαβάστηκαν .........

Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε τα σχόλια σας, τις απορίες σας και τις επισυνάψεις σας στο kostasversion@hotmail.com

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

The «Special» Queen


Στις 31 Μαΐου υπόγραψε τετραετές συμβόλαιο με την «Βασίλισσα» ο Joze Mourinho, έχοντας φέρει εις πέρας μια καταπληκτική σεζόν, με την Inter, κατακτώντας : το Πρωτάθλημα Ιταλίας, Κύπελλο Ιταλίας και το Champions League. Μια Inter την οποία, ο Benitez, κατάφερε να την καταστρέψει μέσα σε μόλις 4 μήνες.

Η διαφορά που έχει η Real Madrid του «Special One» με την Real Madrid του Pellegrini είναι:
  • Πλάνο Παιχνιδιού
Ο Mourinho, έχει ένα πλάνο στο κεφάλι του, είτε αυτό περιέχει μεταγραφές, είτε αγώνα και ποιά τακτική θα χρησιμοποιήσει. Ο Pellegrini, άφηνε τους παίκτες ελεύθερους να κάνουν ότι θέλουν και ότι μπορούν !
Επίσης ο Mourinho, δεν αφήνει τον Valdano και τον Perez ανακατεύονται στα πόδια του, κάτι που ο Pellegrini, δεν είχε τα κότσια να το κάνει.
  • Πειθαρχία
Ο Mourinho, έχει ορίσει, πριν από τον αγώνα, διαφορετικούς ρόλους σε όλους του παίκτες. Αν κάποιος απ ‘ αυτούς δεν το τηρήσει, τον βάζει τιμωρία. Κάτι που ο πρώην της «βασίλισσας» δεν το έκανε, λόγω του ότι δεν είχε πλάνο αλλά και κότσια. Βέβαια δεν φταίει, ο Pellegrini, γιατί δεν τον σέβονται οι παίκτες, λόγω του ότι αυτός δεν έχει κατακτήσει τίποτα, ενώ αυτοί …….
  • Κίνηση στον χώρο
Όλες οι ομάδες του «Special One» έχουν πάσα και κίνηση στον χώρο. Ο Pellegrini, δεν το «δίδασκε» αυτό στις ομάδες του ή τουλάχιστον στην Real, με αποτέλεσμα να γίνεται προβλέψιμη.
  • Ταχύτητα
Το μυστικό «όπλο» της Real, είναι η αντεπίθεση, έχοντας γρήγορους παίκτες, με καταπληκτική, μαγική τεχνική κατάρτιση. Προσπάθησε να το κάνει ο Pellegrini, αλλά δεν τα κατάφερε.
Το κυριότερο απ ’ όλα αυτά, είναι όμως το ότι κατάφερε ο Mourinho, να απαλλάξει τον Cristiano Ronaldo απ ’ το ρόλο του υπεύθυνου, γιατί όπως και να το κάνουμε τα 96 εκ. ευρώ θα βάραιναν τον οποιονδήποτε ! Ένα ακόμα σημαντικό είναι το πώς ο Mourinho, μαζεύει τα φώτα της διασημότητας !

Πιο αναλυτικά :

Η «Special» Queen, έχει πετύχει 39 γκολ ενώ έχει δεχτεί 12 γκολ σε 16 παιχνίδια στην Liga BBVA
Η Πρώην Queen, έχει πετύχει 40 γκολ, ενώ έχει δεχτεί 13 γκολ σε 15 παιχνίδι στην Liga BBVA.

Ένας από τους «πονοκέφαλους» του «Special One», είναι το πώς θα χωρέσει τον Kaka στο σύστημα, νομίζω όμως ότι ο τραυματισμός του Higuain, θα δώσει στον Kaka, πιο πολύ χρόνο συμμετοχής !