Διαβάστηκαν .........

Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε τα σχόλια σας, τις απορίες σας και τις επισυνάψεις σας στο kostasversion@hotmail.com

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Manchester League


Αυτήν την χρονιά, ξεκίνησε μια διαφορετική Premier League, με τις τρεις γνωστές διεκδικήτριες (Manchester United, Chelsea, Arsenal) να «μαλώνουν» για το ποια  θα πάρει ποια θέση. Στην εξέλιξη, του πρωταθλήματος, είδαμε τις: Chelsea και Arsenal να μην μας «αφήνουν» τις καλύτερες εντυπώσεις. Και αντιθέτως τις «ξεχασμένες» Manchester City και Tottenham να μάχονται με την αξία τους και να καταφέρνουν να είναι, δίκαια στην 2η και 5η θέση !  Η Premier League, αυτή την χρονιά έχει δύο ανταγωνιστές, την Manchester United και την Manchester City ! Είναι οι μόνες ομάδες οι οποίες ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των οπαδών τους. Ομάδες με μεγάλη ιστορία και κύρος, και με παίκτες με πολύ μεγάλη ποιότητα !

  • Η Manchester United, χρωστάει δύο παιχνίδια στην διοργάνωση, παρόλο αυτά είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου συγκατοικεί με την Manchester City. Μια United, η οποία είναι διαφορετική από την περσινή, ως προς το γκολ αλλά και ως προς την ανασταλτική λειτουργία. Έχοντας καλύτερη επίθεση, αν και ο Ρούνεϊ δεν είναι στις καλές του, αλλά έχοντας λιγότερο δυνατή άμυνα !
         Πιο Αναλυτικά :

         Πέρσι έφαγε 22 γκολ και  σκόραρε 18 γκολ σε  21 παιχνίδια (Premier League)
         Φέτος έφαγε 22 γκολ και σκόραρε 17 γκολ σε  18 παιχνίδια (Premier League)

  • Είδαμε μια Manchester City, δυνατή, με πλάνο, όρεξη και κατοχή μπάλας. Πράγματα που έλειπαν από το «λεξιλόγιο» της, τα παρομοίωσε ο Μαντσίνι σαν να υπάρχουν εδώ και χρόνια. Οι προσθήκες που έκαναν οι «πολίτες» το καλοκαίρι ήταν αρκετές και σωστές. Θέσεις οι οποίες συμβάλουν στο transition game της Manchester City (Silva, Yaya Toure). Η ομάδα του Μαντσίνι έχει φέτος μια πιο ολοκληρωμένη ομάδα και σαφώς έτσι έχει καλύτερη απόδοση.
          Πιο αναλυτικά :

          Πέρσι είχε 9 νίκες, 8 ισοπαλίες και 2 ήττες σε 14 παιχνίδια.
          Φέτος έχει 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 20 παιχνίδια

          Ενώ:

          Πέρσι έφαγε 27 γκολ και σκόραρε 38 γκολ σε 14 παιχνίδια.
          Φέτος έφαγε 16 γκολ και σκόραρε 32 γκολ σε 20 παιχνίδια.