Διαβάστηκαν .........

Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε τα σχόλια σας, τις απορίες σας και τις επισυνάψεις σας στο kostasversion@hotmail.com

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

West London Disaster


Η κατάσταση που επικρατεί στο Δυτικό Λονδίνο, αυτές τις μέρες είναι καταστροφική τόσο για το αποτέλεσμα της Chelsea με την Arsenal αλλά και για την ανασφαλής πορεία της Chelsea. Μια Chelsea η οποία έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην Premier League αλλά δεν κατάφερε να το συνεχίσει.

  • Για τον Ancelotti, το έργο του άρχισε να δυσκολεύει στις 28 Αυγούστου, όταν βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να ακούσει την ιατρική απόφαση για τον Frank Lampard, ο οποίος είχε τραυματιστεί. Η συνέχεια δεν έδειξε σημάδια έλλειψης ποιότητας ή φαντασίας, εκεί πραγματικά ο Ancelotti τα πήγε καταπληκτικά ! Πάραυτα, δεν ήταν αρκετό αυτό για να κρατήσει την Chelsea στην κορυφή και αυτό φάνηκε στον αγώνα με την Manchester City. Όπου οι : Ramires, John Obi και Essien δεν ήταν αρκετοί, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά ! Η έλλειψη του Lampard ήταν εμφανής, σε ένα ακόμα ντέρμπι, με την Liverpool , όπου ο Ancelotti δοκίμασε μια μεσαία γραμμή με :  John Obi, Zhirkov και Ramires αλλά πάλι δεν τα κατάφερε.
  • Τα Ντέρμπι, όπως είχε πει πέρσι ο Ancelotti είναι για να τα κερδίζουμε, μόνο έτσι παίρνεις πρωτάθλημα. Αυτό λοιπόν φέτος ο Ιταλός δεν το πέτυχε ,μιας και έχασε από Liverpool, Arsenal, ενώ νίκησε μια φορά τους «κανονιέρηδες» ! (Με την Manchester United δεν έχει αγωνιστεί ακόμα, θα αγωνιστεί στις 4/3). Αντιθέτως ο Sir Alex Ferguson κατάφερε να «μαζέψει» 10 βαθμούς ενάντια στις : Liverpool (3-2), Tottenham (2-0), M.City (0-0) και Arsenal (1-0).
  • Στο North London, χαίρονται εις διπλού, γιατί κατάφεραν να νικήσουν την Chelsea, μέσα στο Emirates Stadium, μετά από 3 χρόνια (16 Δεκ 1-0) και γιατί κατάφεραν να σταματήσουν τον «Κακό Δαίμονα», Didier Drogba ! Μια Arsenal, με πολλή καλή κατοχή της μπάλας, ασφυκτικό πρεσάρισμα και σωστή άμυνα ! Εκμεταλλεύτηκε πλήρως την αδράνεια της Chelsea στην δεξιά αμυντική πτέρυγα και στον άξονα, για να πετύχει τον στόχο της , την νίκη. Ο τραυματισμός του Alex ήταν αρκετά σημαντικός γιατί όπως είδαμε, μετά την φυγή του R. Carvalho, δεν υπάρχει άλλος στόπερ ! Ο Ferreira, είναι τελειωμένος, δεν μπορεί να καλύψει την πτέρυγα, σε τέτοιο επίπεδο.
  • Γενικότερα η Chelsea είναι τελειωμένη, η ομάδα που έχτισε ο Mourinho, πριν από 6 χρόνια έχει φέρει εις πέρας τον κύκλο της «ζωής» της………